Álláskeresőknek

Gyors segítségre van szükséged?

Figyelj, repül a mentőőv! Elkapod?

Figyelj, repül a mentő öv! Elkapod?

Előfordulhat, hogy kifejezetten gyors segítségre van szükséged és bár érdekel és fontosnak tartod a karrier tervezését és építését most olyan élethelyzetben vagy, hogy gyorsan kell cselekedned és állást találnod.

Ez esetben Neked szól az 5 részes “A Sikeres Álláskeresés Recesszióban – Gyakorlati Titkok és Technikák” című e-tanfolyam, mely 3 naponta munkafüzetszerűen kitölthető gyors és hathatós segítséget nyújthat a számodra.

Mit tartalmaz a “Sikeres Álláskeresés Recesszióban – Gyakorlati Titkok és Technikák” című sorozat?

Az 5 részes programom során a legfőbb célom, hogy segítselek megfelelő szemlélettel, motivációval és alaptudással ellátni Téged a profi, hatékony és a válság helyzetéhez adaptált álláskeresés módszerit tekintve. Célom, hogy segítsek Neked abban, hogy a médiából minden csapból folyó gazdasági válság az életedbe ne válságos helyzetet, hanem lehetőségek-sorozatát hozza!

A sorozatból megtudhatod:

1. Mi az a szuper portfólió és a rendszer ami az összeállításához kel?

Avagy hogyan készülj fel rendezetten úgy, hogy minden kéznél legyen a kellő időben és a megfelelő minőségben?

2. Tisztázd mit is szeretnél igazán

Nem elegendő akarni általában egy új állást, tudnod kell, hogy pontosan milyen állást keresel magadnak. Minél pontosabban meg tudod határozni mit szeretnél, annál könnyebb lesz szűrni a kínált állások között és a számodra megfelelőt kiválasztanod.

3. Hogyan birkózz meg negatív gondolataiddal? Avagy hogyan legyél képes a recesszióról szóló demoralizáló és igen frusztráló körülmények között is jó állást biztosítani magadnak!

Gratulálunk, Ön a kiválasztott!

Gratulálunk, Ön a kiválasztott!

4. Az álláskeresés leggyakoribb és leghasznosabb módjai

5. Mit várnak tőled és hogyan készülj fel az állásinterjúkra?

Mitől különleges ez a sorozat?

1. Az álláskeresés legfontosabb tudnivalóit és technikáit sajátíthatod el, melyek a gazdasági válság sújtotta munkaerőpiacon is működnek!

2. Gyakorlati lépésről-lépésre elvégezhető feladatokat kapsz minden kurzushoz,melyekkel munkafüzetszerűen végighaladhatsz a folyamaton

3. Személyes támogatást biztosítok ösztönző e-mailekkel és elektronikus jelenléttel melletted a kurzus folyamán!

Kérem a “Sikeres Álláskeresés Recesszióban – Gyakorlati Titkok és Technikák” című e-mail sorozatot!

Miért érdemes először e-kurzussal kezdened és csak utána személyes konzultációra jönnöd?

Minden egyes részt lépésről-lépésre követhető és végrehajtható feladatokkal egészítettem ki, így egyedül is könnyedén végig tudsz haladni és önmagad felkészülni. Elektronikus formában pedig biztosítom a segítségemet a sorozat alatt!

Plusz, általában hozzám akkor kerülnek el az emberek, amikor már több hónapos, akár éves kudarcsorozaton vannak túl vagy már 3-4 elsőre-reménytelinek tűnő állás elfogadása után, melyekről rendre kiderül, hogy mégsem voltak megfelelőek.

Ezzel az a gond, hogy ilyenkor az önbizalom már a nullát is alulról súrolja, a kudarcok és negatív élmények miatt pedig csökken az önértékelés, alábbhagy a motiváció.

E helyett válaszd a könnyebb utat nyújtó E-kurzust!

E helyett válaszd a könnyebb utat nyújtó E-kurzust!

Ezáltal nekem sokkal több dolgom van az önbizalom helyrebillentésével, az önértékelés és az önbecsülés megerősítésével. Ez nem baj, de értékes időt vesz el ettől a nagyon fontos folyamattól az alapok átadása….olyan alapoké, melyet mindenképpen el kell mondjak és elolvasva is értelmezhető, követhető, végrehajtható lenne…

Így arra az elhatározásra jutottam, hogy összefoglalom a legfontosabb tudnivalókat és otthon-végrehajtható munkafüzet-jellegű kiegészítésekkel hozzáférhetővé teszem!

Amióta így teszek, sokkal felkészültebben érkeznek hozzám az  álláskeresők és összehasonlíthatatlanul gyorsabban, eredményesebben tudunk együtt dolgozni…. örömmel és kölcsönösen pozitív érzésekkel!

Így ez számomra is sok segítséget nyújt… és tudom, hogy neked is óriási előrelépés a rendszerbe foglalt és lépésről-lépésre végrehajtható feladatokat tartalmazó gyűjtemény.

Hm, jól hangzik, de mennyibe kerül mindez?

A kurzust most egy hónapon keresztül, azaz  április 30-ig kedvezményesen veheted meg:

25 900Ft helyett csak 15 900Ft-ért!

Ez az ár a piacon most egy konzultációs alkalom árának felel meg. Viszont Te ezért az árért most 10 konzultációnyi anyagot fogsz kapni ráadásul elektronikus támogatással segítve!

Álljon itt két idézet volt ügyfeleim visszajelzéseiből:

“Én részt vettem Nikolettnél karrier-tanácsadáson két évvel ezelőtt is, akkor még nem volt ilyen előzetesen megkapható és nagyon hasznos anyaga. A tennivalókat az első tanácsadáson mondta el. Ez is rendben volt persze, de így utólag sok időt spórolhattunk volna meg mindketten, ha lett volna már akkor is e-mail sorozata. Most ismét állást kerestem, mert a megbeszélt karriertervem szerint itt az ideje a továbblépésre és most feliratkoztam a sorozatra ismétlésképpen. Szuper és gratulálok Neked Nikolett, tényleg jó az anyag!” K. Enikő,32 éves  ügyfélkapcsolati manager multinacionális cégnél, Budapest.

“Fél évvel ezelőtt szántam rá magam végre, hogy elmenjek Nikoletthez, bár már vagy két éve ajánlották őt nekem. Korábban kellett volna megtennem, de végül csak eljutottam hozzá. Feliratkoztam a Karrier Titkokra és az Álláskeresési Titkokra is és mindkét anyag nagyon értékes volt a számomra. Bár megjegyzem nem voltam annyira aktív a feladatok hétről-hétre való elkészítésében, de ezeket bepótoltam miközben már részt vettem az állásinterjú felkészítésen. Három alkalomra volt szükségem ahhoz, hogy rendberakjam a karrierem (és egy kicsit az életemet is:), és még a magyar és angol nyelvű interjú szimulálás is belefért. Szerintem,ha  nem csinálom az e-kurzusokat végig háromszor ennyi idő kellett volna. Csak ajánlani tudom Nikolett anyagait, (bőven megérik az árukat!) és nagyra becsülöm munkáját!” Horváth Péter, 42 éves brand manager középméretű magyar termékforgalmazó vállalkozásban, Budapest.

A sikeres karrier számodra is elérhető!

Az álláskeresés számodra is lehet sikeres!

Győződj meg saját magad a sorozat értékéről és rendeld meg a  Sikeres Álláskeresési Titkok című e-kurzust április 30-ig csak 15 900Ft-ért!

Megrendelem a “Sikeres Álláskeresés Recesszióban – Gyakorlati Titkok és Technikák” című e-mail sorozatot!

100%-os Pénz Visszafizetési Garancia!

Ha mégsem lennél elégedett a kurzus tartalmával, akkor teljes pénz visszafizetési garanciát vállalok rá. Ezt meg merem kockáztatni, mert tudom, hogy szuper az anyag és valóban hathatós segítséget tudok vele adni.

Használd ki a kedvezményes lehetőséget még április 30-ig, utána nem tudom garantálni ezt az árat!

A sikeres karriered és eredményes az álláskeresésed szolgálatában:

Üdvözlettel:

Pozsgai Nikoletta

karrier-tanácsadó, állásvadász-coach

önmegvalósítás specialista

***

  Ha kérdésed van a kurzussal kapcsolatban írj az info@profenglish.hu címre az ügyfélszolgálatnak!

  Ha szakmai kérdésed van írj mailt nekem az npozsgai@profenglish.hu címre!

  Reklámok

  Vélemény, hozzászólás?

  Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

  WordPress.com Logo

  Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Google+ kép

  Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Twitter kép

  Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Facebook kép

  Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

  Kapcsolódás: %s

  %d blogger ezt kedveli: